به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، سید محسن موسوی بلده، مدرس برجسته قرآن در مراسم تجلیل از مربیان و اساتید قرآنی فعال در موسسات و خانه های قرآن روستایی و شهری استان که امروز، 17 اردیبهشت در سالن اجتماعات ادراه کل تبلیغات اسلامی گیلان برگزار شد، با بیان اینکه معلمی به معنای خدمت بی منت است، اظهار کرد: معلمی در حقیقت چشمه هدایت و پرورش انسان هاست.
وی با بیان اینکه جایگاه معلمان به قدری رفیع است که فرشتگان آن را در ملکوت میستایند، افزود: معلم کسی است که زحمت می کشد تا دانش آموزان را به نحو احسن برای جامعه تربیت کند لذا از نظر اخلاقی معلم تاثیر بسیار فراوانی بر روی شاگردهای خود دارد چرا که دانش آموزان معمولا معلمان و مربیان را الگوی خود قرار می دهند.
موسوی با تاکید بر لزوم گرامیداشت مقم معلم تصریح کرد: کسی که مربی یا معلم قرآن می شود به جامعه خدمت کرده است و شغل او یکی از بابرکت ترین شغل های دنیاست که برای آن باید تا پایان عمر شکرگذار پروردگار باشد زیرا اولین برکات قرآن آموزی به دیگران به خود معلمان و مربیان قرآنی بازمی گردد و تاثیرات مثبت فراوانی در زندگی آنان دارد.
مدرس قرآن با بیان اینکه سرمایه معلمی برکت است، ادامه داد: بارها شاهد هستیم که در تدریس و مرور یک مبحث قرآنی برای دانش آموزان در دفعات مختلف، هربار نکات زیبا و محتوای دقیق تری به زبانمان جاری می شود که این از اعجاز و ثمرات ارزشمند قرآن است.
وی در ادامه با تاکید بر اینکه معلمان و مربیان قرآنی باید در استمرار شغل خود اصرار داشته باشند، گفت: خوشبختانه با تمام مصائب و مشکلاتی که هست معلمان و مربیان قرآنی به خوبی در این عرصه ورود کرده و از هیچ تلاشی دریغ نمیکنند.
موسوی با بیان اینکه روخوانی و روانخوانی از آموزشهای ظاهری قرآن است، گفت: توجه به مفاهیم و تدبر در قرآن درهای بسیار زیادی برای اهل معرفت می گشاید که هرکس می تواند با توجه به درک و فهم خود از آن ارتزاق نماید، اما این امر مانع حضور افراد بی سواد نمی شود این افراد می توانند روزانه حتی با نگاه کردن به قرآن کریم از نورانیت و معنویت آن در زندگی بهره مند شوند.
این مدرس قرآنی در پایان با تاکید براینکه باید تلاش شود تا قرآنآموزی و قرآن محوری بعنوان فرهنگ عمومی در جامعه تبدیل شود، خاطرنشان کرد: با تحقق این دو مؤلفه شاهد رفع بیسوادی قرآنی در جامعه خواهیم بود.